Vyną patiekti – tai ne tik atidaryti butelį ir įpilti į taurę! Norint tikrai mėgautis kiekvienu gurkšniu, reikia turėti tinkamus priedus. Štai keletas būtinų daiktų, kurie padės nustebinti draugus ir pamaloninti gomurį!
1. Atidarykite butelį stilingai ir lengvai

Išsaugokite senus kamščius su dvigubo ašmenų kamščiatraukiu
Turite rankose puikų vyną? Saugokitės, kad kamštis nesuskiltų! Dvigubo ašmenų kamščiatraukis yra jūsų superherojus: jis švelniai ištraukia kamštį, jo nesugadindamas. Ypatingas dėmesys skirtinas Peugeot Mathus Basalte , kuris derina klasę ir efektyvumą!
Atleiskite varginančius atidarytuvus, pasveikinkite praktiškus kamščiatraukius
Atidarykite butelius be vargo naudodami šiuos praktiškus kamščiatraukius! Le LM250 Le Creuset metalinis svirties kamščiatraukis yra paprastas ir greitas, leidžiantis atidaryti butelius akimirksniu ir aptarnauti be pėdsakų. Peugeot elektrinis kamščiatraukis Elis Reverse palengvina butelio atidarymą vienu paspaudimu, viena ranka ir be jokių pastangų. Galiausiai, GS100 Le Creuset sraigtinis kamščiatraukis su kapsulės pjaustytuvu sujungia kelias funkcijas viename įrankyje, todėl atidaryti butelį tampa dar lengviau. Trumpai tariant, tai veiksmingos priemonės, leidžiančios be vargo mėgautis vynu!
Mažas pliusas: nepamirškite kapsulės pjaustytuvas , būtinas švariai ir tvarkingai tarnybai!

Vynas, kur norite, kada norite
Piknikų ir improvizuotų degustacijų mėgėjams PM100 Le Creuset kišeninis kamščiatraukis yra diskretiškas, bet veiksmingas, idealiai tinka nešiotis visur. Toje pačioje serijoje galite rasti Clavelin iš Peugeot Saveurs. Kalbant apie klasikinius someljė kamščiatraukius, nesvarbu, ar jie yra svirties, ar sraigtiniai, jie išlieka nepakeičiami: lengvi, kompaktiški ir pasirengę lydėti jus visose jūsų kelionėse. Šie kamščiatraukiai yra puikūs, kad galėtumėte mėgautis vynu bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.
Šampanas, iššokame kamštį su klasika
Putojantys vynai taip pat nusipelno šiek tiek pagalbos. Šampano kamščias SW105 Pop Bulle Juodas nikelis yra lengvas, greitas ir veiksmingas būdas elegantiškai atidaryti butelius. Šampano atidarytuvas SW100 iš šlifuoto aliuminio leidžia atidaryti butelį švelniai, kad galėtumėte mėgautis putojančiu gėrimu be triukšmo. Šie aksesuarai yra puikūs, norint švęsti stilingai ir paprastai.

2. Vėdinimas, dekantacija ir patiekimas idealios temperatūros
Norite, kad jūsų vynas atskleistų visą savo magiją? Pakanka kelių priedų, kad atsiskleistų visi jo aromatai. karafa „Open Up“ Šefas ir someljė deguonina vyną ir sustiprina jo skonį, leidžiant mėgautis optimalia degustacija. Lašų surinkėjas WA139 Le Creuset apsaugo nuo dėmių ant staltiesės, užtikrinant nepriekaištingą aptarnavimą. WA143 , aeratorius ir pilstytuvas viename aksesuare, leidžia patiekti vyną geriausiomis sąlygomis. Galiausiai, Le Creuset atšaldymo dėklas WA126 yra būtinas, norint išlaikyti baltuosius ir rožinius vynus šviežius net ir karščiausiomis dienomis. Šie priedai yra raktas į idealią vyno temperatūrą ir geriausias sąlygas.

3. Tinkamas taurė kiekvienam vynui
Stiklinė vaidina esminį vaidmenį vyno degustacijoje. Netinkama stiklinė gali sugadinti visą degustaciją! Vyno stiklinės „Chef & Sommelier Sublym 35 C L išryškina aromatus ir suteikia kiekvienam degustacijos momentui tobulą eleganciją. Kolekcija Open Up yra specialiai sukurta, kad išryškintų jaunus vynus, suteikiant jiems visą dėmesį, kurio jie nusipelno. Galiausiai, viskio degustacijos taurės Impitoyables Peugeot yra idealus pasirinkimas stipriųjų gėrimų mėgėjams, leidžiantis mėgautis kiekvienu gurkšniu geriausiomis sąlygomis. Pasirinkus tinkamą taurę, garantuojamas išskirtinis degustacijos patyrimas.

4. Kad vynas išliktų toks pat geras kaip pirmą dieną
Neleiskite atidarytai buteliui prarasti savo skonio! Vakuuminė pompa WA137 ištraukia orą ir prailgina vyno galiojimo laiką, leidžiant ilgiau išsaugoti jo aromatą. Šampano ir vyno siurblys Epivac Duo puikiai tinka atidarytoms vyno butelėms laikyti, jis ilgiau išlaiko burbuliukus, išsaugodamas jūsų putojančių vynų šviežumą ir gaivumą. Su šiais priedais jūsų vynas išlieka toks pat skanus kaip pirmą dieną, net ir po atidarymo.
